Ha kérdése van, hívjon minket a 06 1 999 00 99 telefonszámon!
06 1 999 00 99
H-CS: 8-17 és P: 8-15
Skype: pbahotline

Kiegészítő biztosítások / Díjszámítási adatok

Mentés

A Mentés funkció segítségével elküldünk Önnek e-mailben egy linket, melyre kattintva később bármikor visszatöltheti aktuális tarifálását.
Ehhez kérjük adja meg nevét és e-mail címét, melyre elküldhetjük a levelet.

Név:
E-mail cím:
Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Az adatszolgáltatás önkéntes

Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat a PBA Insura Zrt. (székhely: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 52/B, cégjegyzékszám: 08-10-001870, nyilvántartó bíróság: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság mint Cégbíróság) (a továbbiakban: Alkusz), abból a célból kezeli, hogy Önt, a jövőben saját szolgáltatásairól elektronikus úton közvetlenül tájékoztassa, továbbá a szolgáltatásait az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlja fel.

Amennyiben Ön az Alkuszon keresztül az Alkusz által üzemeltetett bármely internetes oldalon, bármilyen biztosítási szerződést köt a regisztráció elküldésével Ön hozzájárul, hogy a biztosítás megrendelését követően automatikus e-mailben a biztosítással kapcsolatos fontos tudnivalókat és a biztosítás tényleges megkötésére vonatkozó, illetve egyéb, az igénylést segítő tájékoztatást az Alkusz elektronikusan eljuttassa.
Amennyiben bármelyik az Alkusz által üzemeltetett internetes oldalon a biztosítás megkötéséhez szükséges regisztrációs adatok megadásra kerülnek, de tényleges biztosítási szerződés nem jön létre, abban az esetben az Alkusz a megadott regisztrációs adatokat kezelheti és saját szolgáltatásairól elektronikus úton közvetlenül tájékoztathatja, továbbá a szolgáltatásait ilyen módon közvetlenül felajánlhatja.

Tudomásul veszi, hogy az információk e-mailen való biztonságos továbbítását a fogadó számítógép internet és e-mail postafiók beállításai, valamint az Alkusztól független egyéb tényezők befolyásolhatják.
Az e-mail címének megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a megadott e-mail cím(ek)re az Alkusz szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, valamint tájékoztatókat küldjön.

Önnek bármikor joga van írásban (9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 52/B) vagy telefonon (06 96 529 570) tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését, valamint kizárhatja azt, hogy Önnek a jövőben az Alkusz szolgáltatásait közvetlenül felajánlja.

Az adatszolgáltatással Ön tudomásul veszi a jelen tájékoztatóban foglaltakat, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Jelen hozzájáruló nyilatkozatot Ön bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, mindenféle költség nélkül visszavonhatja.

Ebben az esetben személyes adatait a PBA Insura Zrt. a vonatkozó nyilvántartásából törli, a megadott e-mail címre szolgáltatással kapcsolatos információt a továbbiakban nem küld.

Az adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozat visszavonható:

Postai úton: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 52/B
Telefonon: 06 96 529 570
Faxon: 06 96 529 589
E-mail-en: info@pba.hu

Az Alkusz adatkezelési nyilvántartási azonosító száma: 01652-0001.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Gépjármű kiegészítő biztosítást kínáló szerződött partnereink száma: 3. Ajánlatunk 3 db biztosító 10 db termékét tartalmazza!
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. Genertel Biztosító Zrt.
Magyarországi fiókteleppel rendelkező biztosító(k): Mapfre Assistencia S.A. Magyarország
FIGYELEM: az összehasonlító funkció nem alkalmas az összetett, bonyolult, vagy átlagostól eltérő, egyedi kockázatokat lefedő biztosítási fedezetek és szolgáltatások ajánlására!
Felhívjuk figyelmét, hogy az adott biztosítási termék tekintetében online felületünk nem a biztosítási piacon elérhető összes terméket tartalmazza, illetve elemzi.
Kérjük válassza ki az Önre leginkább jellemző válaszokat!
A kitöltés nem kötelező, azonban segíti az igényfelmérést és azt, hogy személyre szabott ajánlatot jeleníthessünk meg Önnek!

Attól tartok a leginkább, hogy:

Gépjármű adatai
Gépjármű rendszáma: *
Formátum: ABC123
A gépjármű kategóriája: *
Súgó

A gépjármű kategóriája

A gépjármű kategóriák melletti kód az új típusú forgalmi engedély J oszlopában található. Kérjük a kategória kiválasztásánál ezt vegye figyelembe és a listából ez alapján válasszon!

Vizsgáztatás

Amennyiben a vizsgáztatás eltér az előzőekben megadott kategóriától, a biztosítási díj az ebben a kérdésben megadott válasz alapján kerül meghatározásra.
A gépjármű gyártási éve: *
Gépjármű hengerűrtartalma (P1): *
cm3
Gépjármű saját tömege (G): *
kg
Maximális össztömeg: *
kg
Gépjármű teljesítménye kW-ban (P2): *
(1 Lóerő = 0,736 kW)
Üzemanyag típusa (P3): *
Ajtók száma: *
Szállítható személyek száma (S1): *
Gépjármű márka (D1):

Gépjármű adatai

Kérjük, válassza ki a pontos típust! Egy adott típusra kattintva a legördülő mező alatti linken a felugró ablakban megtekintheti a gépjármű adatait és szériafelszereltségét. Kérjük ellenőrizze, hogy a megfelelő típust választotta-e ki.
A gépjármű gyártmánya: *
Típus: *
Felhasználás jellege: *
Kérjük, adja meg gépjárműve km óra állását:
A gépjárművet 2 hónapon belül vásárolta? *
Kérjük, adja meg, gépjárműve mikor lett először forgalomba helyezve Magyarországon: *
Naptár megnyitása
Súgó

Magyarországi forgalomba helyezés dátuma

A magyarországi forgalomba helyezés dátumát a forgalmi engedély B rovata tartalmazza
Szerződő adatai
A szerződő személye: *
A szerződő irányítószáma (kérjük olvassa el a Súgót): *
 Város: 
Súgó

Irányítószám

Magánszemély esetén: a lakcímkártyán, annak hiányában a személyi igazolványban szereplő, állandó lakcím szerinti település irányítószáma.
Nem természetes személy esetén: a székhely szerinti település irányítószáma.
 Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, az abban foglaltakat megértettem, és elfogadom.
Szeretném ha tájékoztatnának az akciókról, nyereményjátékokról, különleges ajánlatokról, termékekről (hozzájárulás reklámcélú megkeresések küldéséhez) *
Szeretném ha informálnának a fontos tudnivalókról, törvényi változásokról, piaci trendekről (hozzájárulás hírlevél küldéséhez) *
Egyéb adatok
Kockázatviselés igényelt időpontja: *
Naptár megnyitása
Kérjük adja meg a jelenlegi KGFB biztosítójának nevét: *
Súgó
Az OTP Garancia Biztosító Zrt. és a Groupama Biztosító Zrt. 2009.04.01 dátummal egyesült, és ettől az időponttól kezdve Groupama-Garancia Biztosító Zrt. néven működik tovább. Ha ezeknél a biztosítóknál kötötte az előzmény szerződését, válassza ki a Groupama Biztosítót.
A szerződő jelenlegi KGFB Bonus/Malus fokozata erre a járműre: *
Szerződő vállalja, hogy a szerződésével kapcsolatban a biztosítóval elektronikus úton (papírmentesen) kommunikál: *

E-mail cím

Kérjük, valós e-mail címet adjon meg, mert sok esetben a Biztosító fontos információkat küldhet elektronikus úton!

Súgó